Home / Consortium / JHK Architecten

 

JHK Architecten is graag een actieve teamspeler binnen het FuturA project! Een bijdrage te mogen leveren aan een onderzoek waarin de toekomstige posities met de daarbij behorende verantwoordelijkheden en vaardigheden voor architecten nader worden ingevuld is belangrijk voor de professionaliteit van ons beroep! Enerzijds door onze “hands-on” ervaring in een breder maatschappelijk veld te delen en anderzijds om onze strategische overwegingen in de ontwikkeling van ons bureau een goede professionele basis te geven. Acquisities, personeelswerving en gerichte opleidingen worden binnen deze context zo zorgvuldig mogelijk bepaald. De toekomstige behoeften voor de gebouwde omgeving en infrastructuur kunnen door JHK Architecten worden ingevuld in samenwerking met integraal denkende professionals vanuit andere werkvelden. De verdere transformatie van de opleiding voor ingenieurs en architecten aan o.a. de TU Delft maar ook de ontwikkeling van ons bureau gaan zodoende hand in hand. Een kwalitatief hoogwaardige en vernieuwende gebouwde omgeving als ontwerpopgave, uitgevoerd binnen een inspirerende en professionele werkomgeving, zullen het indirecte resultaat zijn voor ons bureauprofiel.