Home / Nieuws / Presentatie ‘Waarde propositie en toe-eigening’ door Marina Bos-de Vos en Alijd van Doorn

 

Op 24 november gaf Marina Bos-de Vos samen met Alijd van Doorn een interactieve presentatie als onderdeel van de collegereeks ‘Beroep & Ondernemerschap: Nieuwe Diensten, Nieuwe Verdienmodellen’ van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Het doel van deze reeks is om studenten te ondersteunen bij het ontwikkelen van een eigen professionele identiteit als (landschaps-)architect of stedenbouwkundige. Ondernemerschap speelt hierbij een belangrijke rol. De presentatie van Marina en Alijd behandelde de waarde propositie: wat biedt je als architect aan, welke diensten wil je wel of juist niet wilt verrichten en hoe probeer je dit te bereiken? Daarnaast werd de waarde-toe-eigening behandeld: hoe zorg je dat je betaald wordt voor de diensten die je levert en welk verdienmodel past bij je propositie?

schermafbeelding-2016-12-22-om-10-42-21