Home / Nieuws / TU Delft Research Exhibition – Kom futurA bezoeken!

 
????????????????????????????????????????????????????????

Credit: Kim Liong van Dam

 

 

 

 

 

 

 

 

Van 6-8 juni 2017 zal de grootste wetenschappelijke expo van Nederland plaatsvinden op de Technische Universiteit Delft. Wij nodigen u uit om langs te komen tijdens deze speciale editie waarbij het 175-jarige bestaan van de TU Delft uitgebreid wordt gevierd.

De TU Delft Research Exhibition toont de laatste innovatieve onderzoeken en ideeën die interessant zouden kunnen zijn voor uw bedrijf. Er zijn 175 visuele en interactieve presentaties te bezoeken, verdeeld over elf thema’s. Daarnaast worden er excursies naar onderzoeksfaciliteiten georganiseerd, en worden er meer dan twintig inspirerende Speed Lectures gehouden.

FuturA is trots dat zij tijdens de Research Exhibition één van de standhouders is. Met visuele middelen zal het onderzoek dat is verricht gepresenteerd worden. Kom dus vooral langs om een kijkje te nemen naar wat futurA tot nu toe heeft bereikt!

Op 6 juni is het programma gefocust op bedrijven, op 7 juni op overheidsinstellingen en op 8 juni is de tentoonstelling open voor het publiek. Iedereen is dan welkom om de 175e editie van de Research Exhibition te bezoeken. Toegang is gratis, maar u moet zich van tevoren wel even registreren.

Voor meer informatie, bezoek tudelft.nl/exhibition.