Home / Nieuws / FuturA van 6 t/m 8 juni te bezoeken op de TU Delft Research Exhibition!

 

101_cartoon

 

 

 

 

 

 

 

Ter ere van het 175e jarige bestaan van de TU Delft, wordt van 6 tot en met 8 juni de TU Delft Research exhibition georganiseerd.

De tentoonstelling toont de laatste innovatieve onderzoeken en ideeën. Er zijn 175 onderzoeksprojecten gekozen die door middel van visuele tools interactieve presentaties zullen houden. Daarnaast worden er excursies naar onderzoeksfaciliteiten georganiseerd, en worden er meer dan twintig inspirerende Speed Lectures gehouden. De 175 projecten zijn heel divers en beslaan onderwerpen als energie oplossingen van de toekomst, 3D geprinte medische apparaten, het meten van golven door middel van je smartphone, structureel glas, en online leren voor professionals. Kortom, er is heel veel te zien over de laatste ontwikkelingen in de wetenschap en technologie!

Met trots kan futurA melden dat zij één van de 175 onderzoeksprojecten is. Het raamwerk dat futurA heeft ontwikkeld voor de architectenbranche zal op een zeer interactieve manier tentoongesteld worden. Bezoekers kunnen met het raamwerk ook aan de slag.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om een bezoekje te nemen aan de tentoonstelling! FuturA is in de universiteitsbibliotheek te vinden op de begane grond.

Op 6 juni is het programma gefocust op bedrijven, op 7 juni op overheidsinstellingen en op 8 juni is de tentoonstelling open voor het publiek. Toegang is gratis, maar u moet zich van tevoren wel even registreren.

Voor meer informatie, klik op deze link. U kunt ook een kijkje nemen achter de schermen via de volgende link naar Instagram.