Home / Nieuws / Aankondiging eindsymposium FuturA

 

Wil je meer weten over de toekomstige rol van de architect? Wil je haalbare verdien- en organisatiemodellen in de architectuur leren kennen? Ben je benieuwd naar het FuturA model, waar je je bureaustrategie als creatieve professional kan (her)ontwerpen? Kom dan naar ons FuturA Eindsymposium!

Op donderdag 29 maart 2018 wordt het Symposium Design your business, design your future georganiseerd. Dit is gericht is op het versterken van het ondernemerschap 2.0 in de creatieve industrie. In een tweedelig interactief programma worden de wetenschappelijk resultaten en praktische bevindingen van het futurA project over de toekomstige rol van de architect in de bouwketen gepresenteerd.

Voor wie

Het eindsymposium is bedoeld voor iedereen, zowel professionals als studenten, die interesse heeft in de toekomstige rol van de architect en de achterliggende verdien- en organisatiemodellen. Het programma in de ochtend richt zich op de wetenschappelijke resultaten. Naast een presentatie vanuit de onderzoekers, zal Flora Samuel, professor Architectuur van de Universiteit van Reading en innovatie ambassadeur bij de RIBA, een keynote  verzorgen.

In de middag worden de bevindingen voor de praktijk onder andere door Fred Schoorl, directeur van de BNA, Professor Hans Wamelink (TU Delft) en Professor Kristina Lauche (Radboud Universiteit Nijmegen) gepresenteerd in een spectaculaire wetenschapsquiz. Ook kan men een keuze maken uit verschillende masterclasses. Deze worden onder andere begeleid door consortiumpartners zoals JHK Architecten, RDH architecten en EGM Architecten. Voor meer informatie over het programma, kijk op de website www.future-architect.nl.

Tijd en plaats

Het FuturA eindsymposium vindt plaats op donderdag 29 maart 2018 op de Faculteit Bouwkunde in Delft. Het ochtendprogramma is van 9:00 tot 12:30u en is gratis bij te wonen na registratie. De resultaten zullen tijdens het ochtendprogramma in het Engels worden gepresenteerd. Het middagprogramma wordt georganiseerd in samenwerking met de BNA en start om 12:30u met een netwerklunch. We sluiten het programma rond 17:00u af met een borrel. Kosten voor deelname zijn €35 (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief de lunch en borrel.

Programma

09:00 – 09:30 | Ontvangt met koffie en thee

09:30 – 10:00 | Welkomstspeeches door professor Kristina Lauche (Radboud Universiteit Nijmegen), professor Hans Wamelink (TU Delft) en Jasper Kraaijeveld (BNA)

10:00 – 10:45 | Keynote over de toekomstige rol van de architect, door Flora Samuel, professor Architectuur bij de University of Reading en innovatie ambassadeur bij de RIBA

10:45-11:15 | Pauze met koffie en thee

11:15 – 12:45 | Presentatie van de belangrijkste wetenschappelijke resultaten door promovendi Marina Bos-de Vos en Bente Lieftink

12:45-14:00 | Netwerklunch

14:00 – 15:00 | Dynamisch welkom met quiz door middagvoorzitter Alijd van Doorn, met als teamcaptains Fred Schoorl (directeur BNA), professor Hans Wamelink (TU Delft), professor Kristina Lauche (Radboud Universiteit Nijmegen), en promovendi Marina Bos-de Vos en Bente Lieftink als panelleden

15:00 – 16:30 | Masterclasses

16:30 – 17:00 | Afsluiting

17:00 – 19:00 | Netwerkborrel

Aanmelden

De registratiepagina is te vinden via de volgende link: https://www.aanmelder.nl/futura_eindsymposium.
Hopelijk tot ziens!