Home / Nieuws / BNA Toekomstscenario’s: de architect van de toekomst

 

Op 8 februari 2018 organiseerde de BNA samen met Pakhuis de Zwijger een avond over de architect van de toekomst. Het programma was geïnspireerd op de BNA Toekomstscenario’s: de architect als ArchiBot, ArchiPreneur, TechArchitect en ArchiNet.

In het programma kwamen onder andere Thijs Asselbergs (hoogleraar Architectural Engineering TU Delft), Marc Koehler (Marc Koehler Architects), Hedwig Heinsman (Architect en co-owner DUS) en Tim van der Grinten (Architect bij MoodBuilders, oa Heijmans ONE) aan het woord. Met 270 toehoorders in de Grote Zaal trapte BNA-directeur Fred Schoorl het programma af.

Voor iedereen die niet aanwezig was bij de bijeenkomst is er een videoverslag gemaakt. De video is te zien via deze link.

scenarios