Home / Nieuws / Nu te bestellen! Het limited edition boek ‘De toekomstige rol van de architect’

 

Op het Design you business, design your future symposium op 29 maart presenteert FuturA met trots het uniek vormgegeven boek ‘De toekomstige rol van de architect – een wetenschappelijke ontwerpgids’. 

MockupFuturA-2

Wat kun je verwachten van het boek? In tien hoofdstukken wordt in begrijpelijke taal antwoord gegeven op vragen als ‘Hoe ga je om met spanning tussen creatie en commercie?’, ‘Hoe onderhandel je je rol in je project?’ en ‘Wat zijn de rollen van de toekomst?’. Alle bevindingen worden nader toegelicht door middel van bruikbare tips en concrete voorbeelden.

Ook is de opgedane kennis verwerkt in een tool, die is ingevoegd in het boek. De tool kan op verschillende manieren gebruikt worden om met elkaar na te denken over de aanpak van een project, en over welke manieren van samenwerking daar het beste bij passen. Om toe te lichten hoe de tool gebruikt kan worden en wat voor inzichten het kan geven zijn er een aantal voorbeelden verzameld. Onder andere het Koepelcomplex in Haarlem door Thijs Asselbergs Architectuurcentrale, het Ministerie van Financiën door Team V Architectuur, de Hogeschool Utrecht door JHK Architecten en het Verdichtingsspel van de Zwarte Hond komen aan bod.

Het boek wordt eenmalig uitgegeven, en kost €25. Bestel jouw exemplaar daarom nu via het aanmeldformulier!

* De afbeelding van het boek is ter illustratie en kan afwijken van de definitieve versie