Home / Nieuws / Afsluiting FuturA project

 

Op donderdag 29 maart 2018 vond het afsluitende symposium van FuturA plaats. Ruim 75 mensen waren aanwezig in de Berlagezalen van de faculteit Bouwkunde op de TU Delft. Het was een inspirerende dag waar veel kennis werd gedeeld en mensen van vanuit de wetenschap en praktijk samen kwamen om te discussiëren over de toekomstige rol van de architect. Via onderstaande links zijn het verslag van de dag, en de presentaties van keynote speaker Flora Samuel en het futurA team te downloaden.

Verslag_FuturA 29032018

Presentation_Flora Samuel_29032018

Presentation_FuturA_29032018

In het kader van het eindsymposium is er een film gemaakt over het futurA project. Daarin komen Leentje Volker, projectleider van futurA, en Fred Schoorl, directeur van de BNA aan het woord en leggen uit wat het project heeft opgeleverd. Klik op deze link om de film te bekijken.

Tijdens het symposium werd het futurA boek met toolkit officieel overhandigd aan de BNA Academie, de faculteit Bouwkunde van de TU Delft, ClickNL, Bureau Architectenregister en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Via de volgende link is het boek zowel in het Engels als Nederlands gratis te downloaden: https://books.bk.tudelft.nl/index.php/press/catalog/book/627

20180412_110440

Het futurA project is nu afgerond. Deze website blijft nog circa een jaar online, maar zal niet meer aangepast worden. Via de website zijn een aantal publicaties van het futurA team te downloaden. Stuur een email naar futura@tudelft.nl als je op de hoogte gehouden wilt worden van de verdedigingen van de proefschriften van promovendi Marina Bos-de Vos en Bente Lieftink.